Irene van Schie

Irene van Schie

Ik ben Irene van Schie en eigenaar van Studio Klaproos (voorheen Van Schie Tekent en Tekst).

Profielfoto
Foto: Mariella de Lange van Lijst achter de dijk

Van Schie Tekent, dus ik maak illustraties. Zowel met de hand als digitaal, voor boeken, websites, folders, magazines, trainingsboeken enzovoort. Daar waar het beeld de tekst ondersteunt en versterkt.

Samen met Rob Vegter ontwerp ik ook wens-, ansicht– en kerstkaarten, die bij diverse winkels te koop zijn. Op de kerst- en de ansichtkaarten illustraties gecombineerd met bloemen en bloemblaadjes, daarnaast zijn er ook dubbele wenskaarten met alleen een illustratie.

Verder maak ik tekeningen en schilderijen in opdracht. Bijvoorbeeld voor de gemeente Schagen en De Groene Linde, en ook krijg ik opdrachten van bedrijven en particulieren om hun bedrijfspand, woonhuis of ander gebouw na te tekenen. Tot slot kun je me ook vragen een portret te tekenen van je kind(eren), ouder(s) of bijvoorbeeld een overleden dierbare. In mijn portfolio vind je enkele voorbeelden.

Van Schie Tekst. Dat laatste is natuurlijk geen werkwoord, maar het laat wel zien dat ik met tekst werk. Ik zorg ervoor dat jouw teksten foutloos zijn, zodat alle media waar je geschreven tekst gebruikt er professioneel uitzien. Naast het corrigeren van je teksten, kan ik deze ook voor je schrijven.

Jouw idee vertaal ik in beeld, in tekst, óf natuurlijk in allebei. Wil je meer zien? Mijn illustraties vind je in het portfolio kunst, voorbeelden van teksten vanzelfsprekend in portfolio tekst(redactie). Wil je meer weten? Neem contact op via de contactpagina.