Geplaatst op

NIEUWE VERKOOPPUNTEN

Sinds deze week hebben we maar liefst twee nieuwe verkooppunten:

The Little Shop of Colours in Amersfoort en Beer en Bo in Harderwijk. We waren op (werk)vakantie in Putten, dus konden we de bestellingen meteen even langsbrengen bij Ellen en Berith. Trots om in zulke leuke winkels te worden verkocht!

En sinds eind mei verkopen trouwens ook Bord&meer in Utrecht en Camping Corfwater in ons eigen Petten onze kaarten. Langzamerhand veroveren we steeds meer plaatsen in Nederland 🙂

wederverkoper reseller verkooppunt nieuw ansichtkaart

 

wederverkoper reseller verkooppunt Harderwijk Beer en Bo winkel ansichtkaart

Geplaatst op

NIEUWE KAARTENSERIES

set rose roos love liefde ansichtkaart postcardStudio Klaproos blijft gewoon doorgaan met nieuwe kaarten ontwerpen. Er zijn maar liefst twee nieuwe series! De eerste is eind februari binnengekomen van de drukker. En we noemen haar ‘Rose’. De tweede heet ‘Wensbloem’, vanwege de aquarellen van bloemen met een lieve tekst eronder. Kijk snel in de webshop!

wensbloem madelief daisy crocus anjer

Geplaatst op 2 Reacties

FOUTLOZE TEKSTEN SCHRIJVEN, EEN VAK APART

 

Verbaasd het je dat meteen het eerste woord van dit stukje, nota bene over tekstredactie, fout geschreven is? Mooi, dan heb je mij niet nodig.

Hoewel… toch even je zelfgeschreven tekst na laten kijken kan geen kwaad. Want hoe goed je ook je best doet om alles wat je hebt bedacht in die tekst te stoppen, foutjes sluipen er zomaar in. Omdat je, nadat je die ene zin drie keer hebt omgegooid, niet in de gaten hebt dat de volgorde niet klopt. Je hebt die woorden namelijk al zó vaak gezien dat je niet meer opneemt wat er daadwerkelijk staat. Of omdat je altijd dacht dat je iets op een bepaalde manier schrijft, maar dat dit niet zo blijkt te zijn omdat de spellingregels inmiddels zijn veranderd (ja, het is spellingregels, zonder tussen-s).

Ook kan het zijn dat jij zélf wel begrijpt wat je met je tekst bedoelt (logisch, want je hebt ‘m zelf bedacht en het gaat over jouw expertise), maar dat het bij de lezer toch niet helemaal overkomt zoals je had bedoeld. En dan haken je (potentiële) klanten af omdat ze je niet begrijpen of, erger nog, niet serieus nemen. En zo zijn er allerlei voorbeelden te noemen waarom het verstandig is om je teksten vóór publicatie na te laten kijken door een professional.

Door mij, bijvoorbeeld. Ik ben er zo eentje die iedere schrijf- of spelfout in de krant ziet staan. Ik kan er niets aan doen, mijn oog valt er direct op. En door mijn brede interesse kan ik je vaak ook nog helpen met feitelijke onjuistheden, al heb ik natuurlijk niet overál verstand van. Maar van tekstredactie wel. Dus van de d-tjes en de t-tjes, of het nu wijds of toch weids is en hoe die lange zin korter kan, zonder dat het iets afdoet aan de inhoud.

Mocht je nu denken: nou, ik zou best willen weten of ik zo iemand nodig heb, neem dan gewoon eens contact op. Je krijgt eenmalig een gratis quickscan van een door jou geschreven tekst van maximaal 450 woorden. Dat is ongeveer hetzelfde aantal als dit artikel. Als ik er niets op aan te merken heb is dat natuurlijk perfect! Maar misschien is er toch iets dat beter kan. Zoals die d die een t moet zijn omdat het in de tegenwoordige tijd staat, en dus geen voltooid deelwoord is (ha, daar hebben we de veelgemaakte verbaasd/verbaast-fout!). En dan heb je meteen de persoon gevonden die dit voor je op kan lossen.

Dus wil je graag foutloze, goed leesbare teksten publiceren en daardoor professioneel overkomen op je doelgroep? Of wil je eerst meer weten, bijvoorbeeld over de tarieven? Stuur dan een bericht via info@studioklaproos.nl. Samen maken we jouw teksten verbazingwekkend goed!

 

 

Geplaatst op

TULPENKAARTEN

Als je in het bollengebied in de Kop van Noord-Holland woont en omringd wordt door bloeiende tulpenvelden… En als je dan ook nog geboren en getogen bent in de Bollenstreek (Hillegom/Lisse) én daar jarenlang bij een bollenveiling gewerkt hebt, dan móeten je nieuwe ansichtkaarten toch de tulp in het spotlicht zetten? Bij deze:

Tulp hangjongeren
Tulp 01
Tulp hangjongeren
Tulp 02

Ook deze ansichtkaarten kosten € 1,50 per stuk voor particulieren. Wil je ze in je winkel verkopen? Neem dan contact op voor de detailhandelsprijzen (met staffelkorting!)

Geplaatst op

DE KERSTKAARTENCOLLECTIE IS UITGEBREID

De kerstkaarten zijn weer te koop!

Serie 1 bestaat uit zes dubbele kaarten. Ze zijn met de hand getekend en geschreven, waarna er bloemen, blaadjes, bessen, zaden en/of varens bij zijn gelegd. Vervolgens gefotografeerd en professioneel afgedrukt.

Bij serie 2 gaat het om vier lichte en luchtige, dubbele kaarten. De achtergrond is met ecoline geschilderd, de voorgrond met de hand getekend op transparant papier. Daarna gescand en gedrukt.

Alle kerstkaarten kosten € 2,00 per stuk, inclusief envelop.

Serie 1

 

Serie 2

Kerstkaart
Kerst 07_Rendier
Kerstkaart
Kerst 08_Kerstboom
Kerstkaart
Kerst 09_Kerststuk
Kerstkaart
Kerst 10_Glazen

Geplaatst op

NIEUW IN DE COLLECTIE: DINOKAARTEN EN -POSTERS!

Dit is een hit! Alle jongetjes houden van dino’s, maar veel meisjes natuurlijk ook. Deze ansichtkaarten zijn gedrukt op stevig 300 grams papier, op A6-formaat.

En ze zijn zó leuk dat we er ook A4-formaat posters (op 135 grams glanspapier) van lieten drukken.

Bestellen kan via info@studioklaproos.nl.

€ 1,50 per kaart, € 2,50 per poster. Verkopen in je winkel? Neem contact op voor de voorwaarden en detailhandelsprijzen.

Dinosaurus Dino Dinosaur postcard ansichtkaart dinokaarten dinokaart dinosauruskaart dinosauruskaarten triceratops
Dino 01_Triceratops (liggend)
Dinosaur dino langnek Dinosaurus brachiosaurus brachiosaur postcard ansichtkaart dinokaarten dinokaart dinosauruskaart dinosauruskaarten
Dino 02_Brachiosaurus (staand)

Dinosaur dino Tyrannosaurus Rex T-rex Dinosaurus postcard ansichtkaart dinokaarten dinokaart dinosauruskaart dinosauruskaarten
Dino 03_Tyrannosaurus Rex (staand)
Stegosaurus stegosaur Dinosaurus Dino Dinosaur postcard ansichtkaart dinokaarten dinokaart dinosauruskaart dinosauruskaarten
Dino 04_Stegosaurus (liggend)

Tyrannosaurus Rex T-rex ei egg Tyrannosaurusbaby Dinosaurus Dino Dinosaur postcard ansichtkaart dinokaarten dinokaart dinosauruskaart dinosauruskaarten
Dino 05_T-rex in ei (staand)
Pteranodon Dinosaurus Dino Dinosaur postcard ansichtkaart dinokaarten dinokaart dinosauruskaart dinosauruskaarten
Dino 06_Pteranodon (liggend)

Geplaatst op

JUNI 2018: NIEUW IN DE COLLECTIE

Zojuist binnengekomen van de drukker: Twee nieuwe ansichtkaarten en twee dubbele kaarten met envelop die vooral als condoleancekaart worden verstuurd. Die laatste twee hebben we op verzoek van winkels ontworpen. Gewoon mooie kaarten, zonder zware teksten.

De ansichtkaarten kosten € 1,50 per stuk en de dubbele kaarten € 2,50. Wil je ze verkopen in je winkel? Neem dan contact op voor de voorwaarden en detailhandelsprijzen.

Postcard artcard swan ansichtkaart zwaan rose petals flower roos
Bestelnr. 08: Ansichtkaart ‘Zwaan’, met rozenblaadjes
papegaai parrot artcard postcard ansichtkaart tulip petals tulp
Bestelnr. 09: ansichtkaart ‘Papegaai’ met tulpenblaadjes
artcard postcard wenskaart stones stenen mourning card mourningcard condoleancekaart condoleance
Bestelnr. 10: Dubbele kaart met envelop ‘Stenen’
artcard postcard wenskaart papaver poppy mourning card mourningcard condoleancekaart condoleance kaart
Bestelnr. 11: Dubbele kaart met envelop ‘Papavers’
Geplaatst op

Vegter tekent ook!

Niet alleen Van Schie tekent, Vegter ook! Onlangs heeft Rob Vegter zich aangesloten bij Van Schie Tekent en Tekst. Rob heeft twee boeken geïllustreerd, tekent en schildert portretten in opdracht en verder maakt hij ook vrij werk. Op zijn eigen pagina vindt u nog veel meer werk van zijn hand.

Mus
Geplaatst op

Nieuwe kaarten

Er is een nieuwe serie wenskaarten! De vliegende zwaan kan ook als condoleancekaart worden gebruikt.

Voor bestellingen, stuur een bericht.

flamingo ansichtkaart postcard flowerpetals flower petals hydrangaea
Bestelnr. 05: Ansichtkaart flamingo met hortensia
pauw peacock ansichtkaart postcard fennel viola flower petals flowerpetals venkel viool
Bestelnr. 0006: Ansichtkaart pauw met venkel en viooltjes
zwaan swan postcard dubbele wenskaart mourning card mourningcard condoleancekaart condoleance kaart
Bestelnr. 07: Dubbele kaart met envelop ‘Vliegende zwaan’