E4L

Essence for life E4L

 

 

We gebruiken zelf al enige tijd de supplementen van Essence for Life en hebben er duidelijk baat bij! Minder ontstekingspijn in de gewrichten, meer energie. Daarom hebben we besloten om ambassadeur te worden, zodat nog meer mensen Essence for Life kunnen leren kennen. Hieronder vind je de informatie van de site, met uitleg over de producten. Als je het zelf ook wilt uitproberen, klik dan hier voor nog meer informatie en om te bestellen.

Raven, de oprichter van E4L, is 35 jaar lang betrokken geweest bij de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk en heeft tevens 15 jaar lang 17 kankerbehandelingscentra in het Verenigd Koninkrijk ontwikkeld en geleid. Daarna raakte hij betrokken bij de ontwikkeling van nutraceutische voedingsproducten, die een echte impact hebben op de gezondheid van mensen. Altijd in de overtuiging, dat alles wat we nodig hebben op het gebied van voeding, allang bestaat in plantaardige vorm. Zijn hele focus is om de opname van voedingsstoffen in het menselijk lichaam te bevorderen en mensen alles te geven wat ze dagelijks nodig hebben.

HHRx was zijn eerste product en vormt de basis van een goede gezondheid. Deze CO2- extractie bevat het volledige spectrum van kurkuma-alkaloïden, zoals die gevonden worden in de rauwe kurkuma-wortel, maar dan geconcentreerd. Het is wetenschappelijk aangetoond dat deze de productie van krachtige antioxiderende enzymen het lichaam stimuleren, en zodoende de aangeboren genezingsreactie van ons lichaam ‘inschakelen’.

Vervolgens werd een reeks voedingssupplementen geïntroduceerd. Deze actieve ingrediënten zijn al langer bekend, maar het Zwitserse farmaceutische bedrijf Swiss PharmaCan heeft daar de ‘MyCell Technology ®’ aan toegevoegd die de doeltreffendheid maar liefst met een factor 19 verhoogt. Dit heeft geleid tot de hernieuwde introductie van deze producten in de vijf kerngebieden.

MyCell-technologie ®

Het is niet de hoeveelheid van elk ingrediënt dat doorslaggevend is, maar meer hoe goed de actieve ingrediënten worden opgenomen door het menselijk lichaam en de organen.

Hierdoor is maar een kleine hoeveelheid hoogwaardige actieve ingrediënten nodig om het doel te bereiken, en ze zijn veel effectiever dan hoge doses, die vaak niet op de gewenste plaats aankomen.

Swiss PharmaCan lost dit probleem op met zijn gepatenteerde en bekroonde MyCell Technology ®. Dit op natuurlijke wijze gebaseerde micellisatie-proces biedt de hoogste absorptiesnelheid voor nutraceuticals en maximaliseert het beoogde effect. In 2018 ontving het bedrijf de hoogste onderscheiding in de farmaceutische industrie: de World Formulation Award voor de beste farmaceutische, medische en supplementaire formules.

Nieuwsgierig geworden of dit ook voor jou werkt? Klik hier voor meer informatie en om te bestellen.