Archief van
Auteur: Irene

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

Woensdag 15 april ben ik (Irene van Schie) jarig! En wie jarig is trakteert: als je tien ansichtkaarten van Studio Klaproos bestelt, krijg je er GRATIS nog eens twee kaarten naar keuze bij!   Geldig t/m woensdag 15 april 23.59 uur.   Bestellen? Stuur een bericht naar info@studioklaproos.nl. Binnen Petten wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. En voor bestellingen boven de €30,00 buiten Petten rekenen we nu ook geen verzendkosten.   Ansichtkaart los: €1,50 Ansichtkaart met kraft-envelop: €1,75

FOUTLOZE TEKSTEN SCHRIJVEN, EEN VAK APART

FOUTLOZE TEKSTEN SCHRIJVEN, EEN VAK APART

  Verbaasd het je dat meteen het eerste woord van dit stukje, nota bene over tekstredactie, fout geschreven is? Mooi, dan heb je mij niet nodig. Hoewel… toch even je zelfgeschreven tekst na laten kijken kan geen kwaad. Want hoe goed je ook je best doet om alles wat je hebt bedacht in die tekst te stoppen, foutjes sluipen er zomaar in. Omdat je, nadat je die ene zin drie keer hebt omgegooid, niet in de gaten hebt dat de…

Lees Meer Lees Meer

TULPENKAARTEN

TULPENKAARTEN

Als je in het bollengebied in de Kop van Noord-Holland woont en omringd wordt door bloeiende tulpenvelden… En als je dan ook nog geboren en getogen bent in de Bollenstreek (Hillegom/Lisse) én daar jarenlang bij een bollenveiling gewerkt hebt, dan móeten je nieuwe ansichtkaarten toch de tulp in het spotlicht zetten? Bij deze: Ook deze ansichtkaarten kosten € 1,50 per stuk voor particulieren. Wil je ze in je winkel verkopen? Neem dan contact op voor de detailhandelsprijzen (met staffelkorting!)

DE KERSTKAARTENCOLLECTIE IS UITGEBREID

DE KERSTKAARTENCOLLECTIE IS UITGEBREID

De kerstkaarten zijn weer te koop! Serie 1 bestaat uit zes dubbele kaarten. Ze zijn met de hand getekend en geschreven, waarna er bloemen, blaadjes, bessen, zaden en/of varens bij zijn gelegd. Vervolgens gefotografeerd en professioneel afgedrukt. Bij serie 2 gaat het om vier lichte en luchtige, dubbele kaarten. De achtergrond is met ecoline geschilderd, de voorgrond met de hand getekend op transparant papier. Daarna gescand en gedrukt. Alle kerstkaarten kosten € 2,00 per stuk, inclusief envelop. Serie 1  …

Lees Meer Lees Meer

NIEUW IN DE COLLECTIE: DINOKAARTEN EN -POSTERS!

NIEUW IN DE COLLECTIE: DINOKAARTEN EN -POSTERS!

Dit is een hit! Alle jongetjes houden van dino’s, maar veel meisjes natuurlijk ook. Deze ansichtkaarten zijn gedrukt op stevig 300 grams papier, op A6-formaat. En ze zijn zó leuk dat we er ook A4-formaat posters (op 135 grams glanspapier) van lieten drukken. Bestellen kan via info@studioklaproos.nl. € 1,50 per kaart, € 2,50 per poster. Verkopen in je winkel? Neem contact op voor de voorwaarden en detailhandelsprijzen.

JUNI 2018: NIEUW IN DE COLLECTIE

JUNI 2018: NIEUW IN DE COLLECTIE

Zojuist binnengekomen van de drukker: Twee nieuwe ansichtkaarten en twee dubbele kaarten met envelop die vooral als condoleancekaart worden verstuurd. Die laatste twee hebben we op verzoek van winkels ontworpen. Gewoon mooie kaarten, zonder zware teksten. De ansichtkaarten kosten € 1,50 per stuk en de dubbele kaarten € 2,50. Wil je ze verkopen in je winkel? Neem dan contact op voor de voorwaarden en detailhandelsprijzen.

Vegter tekent ook!

Vegter tekent ook!

Niet alleen Van Schie tekent, Vegter ook! Onlangs heeft Rob Vegter zich aangesloten bij Van Schie Tekent en Tekst. Rob heeft twee boeken geïllustreerd, tekent en schildert portretten in opdracht en verder maakt hij ook vrij werk. Op zijn eigen pagina vindt u nog veel meer werk van zijn hand.

Nieuw: Kerstkaarten

Nieuw: Kerstkaarten

Bestel nú uw kerst- en nieuwjaarskaarten! In totaal zijn het zes verschillende dubbele kaarten in A6-formaat, met blanco binnenkant en witte envelop. Met tekeningen en teksten, gecombineerd met echte bloemen, hulst, bessen, veren of blaadjes. Introductieprijs: €2,50 per stuk. Voor (bloemen)winkels gelden aantrekkelijke detailhandelsprijzen. Zorg dat ook ú deze kaarten op tijd in huis hebt! Bestellen of meer informatie? Stuur een e-mail naar info@studioklaproos.nl.

Nu ook te koop in Schagen!

Nu ook te koop in Schagen!

Zo leuk, mijn ansichtkaarten zijn nu ook te koop bij BLOEM&, de mooiste bloemenwinkel van Schagen! Eén kaart kost €1,75 en een set met vier verschillende kaarten €6,00.